sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Lihapullia ja Burbees

Sunnuntai...upea ilma pitkäst aikaa! Käytiin Tori:ssa syömässä, se paikka ei petä koskaan! Itselläni oli pieni pehmeä, hento, tamminen ja napakka darra viikonlopun riennoista, Leina oli fressinä kun vietti laatuaikaa kotona lauantaina. Lupasin laittaa pientä jalkatreeni poustausta, tässä tulisi, Tseki Pou!











Tarviit treeniin kunnon kengät, vettä juotavaks, ja kellon. Ja jos et musiikkia normaalisti kuuntele treenatessa, nyt on hyvä kokeilla. Aloita treeni hyvällä alkulämmöllä juoksumatolla, 12min, nopeus sinne 5,5-6,0 tasolle, että saa paikat lämpimiks, ja vähän sykettä nousemaan. Kun on lämmöt vedetty päälle, etsi salilta SMITH laite. Jos on ihan vieras laite, tsiigaa tästä pikku video niin saat kiinni ideasta.
Smith Squats liike. Kiinnitä huomiota samalla ton mimmin reteeseen ilmeeseen!  Ideana on mennä mahdollisimman alas, että tuntuu kunnolla. Laita aluksi painoiksi vaikka 2 x 5kg (tanko painaa sen 20kg), ja käytä pehmustetta tangossa, paljon kivempi niskalle. Jos olet tehnyt aikaisemmin, käytä painoja oman kropan tason mukaan. Pidä sarjojen välissä vain 30 sekunnin erot, kerkeet just lisäämään painoja, Tee sarjat:



12 x 30kg
10 x 35kg
8 x   40kg

Lopuksi vähennä painot samaan mistä aloitit esim. 30kg, ja tee liikettä niin monta toistoa, kun jaksat, niin ettet saa enään yhtään tehtyä. Menee tunteisiin! Pidä tauko, anna hengityksen tasaantua, ja juo vettä. Seuraavaksi tarviit kahvakuulat, ota esim. 8kg ja 12kg. tässä video liikkeestä (ensimäinen liike videolla):




Ja teet seuraavat sarjat:

15 x painavammalla kuulalla, ei taukoa, 15 x kevyemmällä kuulalla.
12 x painavammalla kuulalla, ei taukoa, 12 x kevyemmällä kuulalla.
10 x painavammalla kuulalla, ei taukoa, 10 x kevyemmällä kuulalla.

Nyt alkaa olee varmaan sellanen napakka fiilis jaloissa. Loppuu vielä mun lemppari liike! video:

Burbees!!!!!

Tee 2min, omaan tahtiin, älä luovuta, vaan loppuun asti! jos vielä on mehua koneessa, ja intoa riittää, ota happea, keskity ja toista vielä toiset 2 min. Lupaan että tarakka on kipeenä tästä treenistä, ja tunnet huomenna pepussa uusia ulottuvuuksia. Myös portaat alkaa tuntumaan aika mielenkiintoiselta. Treeni iloa!!

Toni K

13 kommenttia:

  1. Siis miksi, MIKSI mä en ollut lihapullilla mukana? syrjintää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä et muista että sulla on porttari sinne, kun viimeksi heittelit viereisen pöydän mummoja lihapullilla, siks sua ei voi ottaa enään tonne mukaan. Mut Kampin mäkki joku päivä? Toni K

      Poista
    2. Ne alotti! Mä tosin uskon syvästi että jos naamioidun tarpeeksi hyvin mua ei tunnisteta joten huoletta sitä puhelua ens sunnuntaina myös tänne päin kiitos. Muuten korvaan kostoks teijän sulkkiseuran Niclaksella ja sen kännisellä keijukais tyttöystävällä ikuisesti. Ehkä myös perustetaan joku liiga niitten Intialaisten pelaajien kanssa.

      Poista
  2. oot super kaunis! tykkään sun tyylistäs :)

    VastaaPoista
  3. Kiva lukea treeni vinkkejä ;) Näitä lisää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lupaan kirjoittaa tällä viikolla pari erilaista treenijuttua, keskiviikolle selkä/vatsa, ja loppuviikosta vähän käsille treeniä! Kiitos kehuista!

      Poista
  4. Musa on kova juttu ja antaa tosi paljon voimaa, mut god damn ku ne johdot kiemurtelee pitkin hikistä ihoo ja jää aina johonki kiinni... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile sellasia kuulokkeita, jotka kiertää selän puolelta, ja siitä alas. Esim. On treenipöksyjä, ainakin NIKEllä, jossa saa soittimen taskuun takapuolelle, ihan kätsy juostessa. Tai hihapussi soittimelle, löytyy stadium/yms liikkeistä, kokeile jos helpottas! Tai sit sun pitää alkaa laulaa salilla.

      Poista
  5. Nää treenijutut on hyviä! Tätä lisää!:) Tykkään teidän tyylistä kirjottaa.:)

    VastaaPoista